Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Gratis Workshop Alteryx - Self service data analytics

Laat je in de Alteryx workshop inspireren door de kracht van self-service data analytics. Ervaar in één middag de kracht van Alteryx. Krachtige data visualisaties vereisen goede datasets. Het voorbereiden van datasets kost gemiddeld 60-70% van de projecttijd en het projectbudget. Met Alteryx kunnen business analisten de perfecte analytische dataset creëren in een fractie van de tijd die nodig is als traditionele tools worden gebruikt. Daardoor is er meer tijd om meer uit de data te halen middels visualisaties en analyses.

Gratis workshop: Alteryx, self-service data analytics

Infotopics is Premier partner van Alteryx. We willen onze positieve ervaringen graag met je delen en organiseren daarom maandelijks workshops op diverse locaties in Nederland. Door middel van klantcases ervaar je zelf de kracht van datagedreven besluitvorming en hoe eenvoudig de weg daar naartoe is.

Programma

Het programma voor de Alteryx workshop ziet er als volgt uit:

12.00 u : Ontvangst en lunch.

12.30 u : Introductie van de gouden combinatie Alteryx, klantcase en live demo.

13.00 u : Workshop: zelf aan de slag met Alteryx.

15.30 u : Vragen en afsluiting.

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop kan hieronder. Voor de workshop is een eigen laptop nodig. Mocht je hier niet over beschikken, geef het dan aan in het aanmeldformulier.
Wil je meer informatie of vooraf mogelijke vragen of onderwerpen met ons doornemen, neem dan contact op via email of per telefoon op 088-TABLEAU (088-8225328).

Met behulp van onderstaand formulier meld je je aan voor onze gratis workshops.

(Heb je tips voor onderwerpen of vraagstukken die je graag wilt bespreken? Laat het ons dan weten)

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant