Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op donderdag 24 juni laten wij middels verschillende korte demonstraties zien welke nieuwe functionaliteiten beschikbaar zijn in Tableau. We geven je handige tips en tricks zodat jij nog betere dashboards kunt ontwikkelen. Er zijn onder andere nieuwe ontwikkelingen in kaarten, LOD-Calculaties, Predictive Analytics en Tableau Prep.

Bij Infotopics | Apps for Tableau zijn er ook mooie ontwikkelingen omtrent Tableau Extensions. Vanaf versie 2021.1 is het namelijk zo dat je Tableau niet meer hoeft te verlaten om een extensie uit de Tableau Extension gallery te downloaden en te gebruiken. Hoe dat werkt en wat de voordelen zijn, demonstreren we tijdens dit evenement.

Online programma 24 juni

13:00 – 13:05 Welkom

13:05 – 13:30 What’s new in Tableau 2021.1 en 2021.2

13:30 – 13:50 What’s new in Infotopics | Apps for Tableau

13:50 – 14:00 Vragen en Afsluiting

Aanmelden

Aanmelden voor het event kan hieronder.

(Heb je tips voor onderwerpen of vraagstukken die je graag wilt bespreken? Laat het ons dan weten)

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant