Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

What’s going on in [R]etailing?! “creating the difference”

Er zijn weinig andere sectoren waar zo veel innovatie plaatsvindt als in de retailsector. Concepten veranderen in snel tempo. De controle verschuift van de retailer naar de consument. Het centraal stellen van deze klant is daarom onvermijdelijk voor retailers die ook in de toekomst succesvol willen zijn en blijven.

Je als retailer onderscheiden is essentieel om loyale klanten te creëren én te behouden. Hoe zorg je ervoor dat je uitblinkt en/of opval op het gebieden als Customer Experience, Storytelling, verbinding tussen online&offline, Flash Sales, Artificial Intelligence en smart data, Conversational Commerce, (in)Store Technology & beleving of bijvoorbeeld delivery service.

Op de 28ste editie van What’s going on in [R]etailing?! “creating the difference”  neemt Infotopics je mee op jouw weg naar Analytical Excellence. Laat je onderdompelen in de wereld van data visualisatie, data preparatie en Artificial Intelligence en neem de eerste stappen naar een data driven organsatie.

[sp_wpcarousel id="9731"]

Meer informatie?

Meer weten over AI en hoe je binnen jouw bedrijf datagedreven kan werken? Neem contact met ons op en wij helpen je op weg!

Contact

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer