Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Hoe blijf je gemotiveerd en aan je ontwikkeling werken als er minder werk voor handen is of wanneer je minder direct contact hebt met je collega’s of klanten? Daar hebben wij wat op gevonden. Doe samen met je collega’s mee aan onze Weekly Data Challenge!

Elke week publiceren wij een uitdaging met een openbare dataset. Je hebt hiervoor het product Tableau Desktop, Tableau Prep of misschien wel Alteryx voor nodig. Lukt het jou om de challenge te voltooien? Elke vrijdag delen we de oplossing en laten we middels een 30 minuten webinar de antwoorden zien.

Bekijk de Weekly Data Challenge: #1 RDW Data Design

Aanmelden

Aanmelden voor het webinar kan hieronder.
Wil je meer informatie of vooraf mogelijke vragen of onderwerpen met ons doornemen, neem dan contact op via email of per telefoon op 088-TABLEAU (088-8225328).

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant