Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Webinar Snowflake: Een introductie naar jouw datawarehouse in de cloud

De kracht van datawarehousing, de flexibiliteit van big data-platformen en de elasticiteit van de cloud, tegen een fractie van de kosten van traditionele oplossingen. Word volledig data-driven met Snowflake; het datawarehouse gemaakt voor de cloud. Sinds februari 2019 is Infotopics officieel partner van Snowflake.

In deze live webinar nemen Infotopics consultant Yalmar Mekelenkamp en Snowflake consultant Peter Jansens je mee op je eerste stappen richting werken met Snowflake. Leer wat Snowflake is, wat het voor jouw bedrijf kan betekenen en krijg een (technisch) inkijkje in het datawarehouse gemaakt voor de cloud. Ga mee en ontdek alles wat Snowflake jou te bieden heeft.

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer