Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Webinar: What's new in Alteryx 2018.1 & Toelichting nieuw klantportaal

Wil je in één uur worden bijgepraat over de nieuwe features in Alteryx 2018.1 en de mogelijkheden die deze jou bieden? Meld je dan aan voor het webinar op dinsdag 24 april om 10.00 uur. Tevens zullen wij in dit webinar het nieuwe klantportaal kort toelichten.

Wat kun je verwachten in het webinar

Nieuwe mogelijkheden van Alteryx 2018.1, zoals:

 • Collaborative Insights:
  – Alteryx Connect Loaders
  – Evaluate and Display Analytic Assets
  – Discover and Access
  – Expanded Data Lineage
 • Analytic Flexibility
  – Expanded Data Connections
  – New Tableau Support
  – Harness the Power of Spark
  – Enhanced Filter Tool
 • Operationalize Models- Deploy Predictive Models
  – Manage Models from development to production
  – Monitor Model Performance and Health

Toelichting nieuwe Alteryx klantportaal

Om gebruik te kunnen maken van de nieuwste versie van Alteryx Designer heb je een nieuwe licentiesleutel nodig. Deze kun je binnenkort verwachten.
Daarnaast is het Alteryx klantportaal geheel vernieuwd. Vanaf heden kun je naast het licentiebeheer hier ook de software downloaden. Hoe dit allemaal werkt en welke voordelen dit met zich meebrengt lichten wij graag toe gedurende dit webinar.

Wil je meer informatie of vooraf mogelijke vragen of onderwerpen met ons doornemen, neem dan contact op via email of per telefoon op 088-8225328.

Meld je nu aan voor dit gratis webinar door onderstaand aanmeldformulier in te vullen.

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer