Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Een kennismaking met de wereld van Alteryx. Het omzetten van ruwe data naar interactieve dashboards en advanced analytics is niet langer tijdrovend en alleen voor specialisten, maar snel, transparant, leuk, en binnen handbereik voor de business user!

Wat kun je verwachten in het webinar Alteryx introductie

Gebruik Alteryx om data te prepareren, data te verrijken en verschillende databronnen te combineren, zoals social media en geo data. Tijdens deze introductie webinar ontdek je de mogelijkheden van Alteryx en hoe je deze kunt toepassen in jouw organisatie.

Daarnaast worden enkele concrete business cases besproken.

Onderwerpen die we bespreken zijn:

– Positionering Alteryx

– Introductie Alteryx inclusief live demonstratie

– Business cases

Wil je meer informatie of vooraf mogelijke vragen of onderwerpen met ons doornemen, neem dan contact op via email of per telefoon op 088-TABLEAU.

Meld je nu aan voor dit gratis webinar. Je kunt je aanmelden door hieronder het aanmeldformulier in te vullen.

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant