Laden Evenementen

Webinar Alteryx: Beoordelingen voorspellen van bier

Nu alle kroegen wederom gesloten zijn en we het advies van de biersommelier ter plaatse niet meer tot ons kunnen nemen, heeft analytics consultant Roland besloten het over een andere boeg te gooien. Een speciaal biertje is vaak prijzig en het aanbod is enorm, dus het is handig als je een goede voorspelling kan maken van welk biertje je het beste kunt bestellen/kopen. Veel mensen laten zich verleiden door de afbeeldingen op de verpakking en het eigen instinct. Deze gevoelsmatige beslissing omzetten naar één die is gebaseerd op feitelijke data, is iets dat Roland al bijna tien jaar doet en nu voor het eerst ook met bierdata heeft gedaan.

In dit webinar neemt Roland je mee hoe hij met behulp van Alteryx een voorspellend model heeft ontwikkeld en daarmee kan bepalen wat de beste keuze is voor zijn volgende speciaalbier. Op de werkvloer zijn voorspellingen op een vergelijkbare manier van toepassing. Hierbij kun je denken aan het voorspellen van het financieel succes van producten die je verkoopt of nog zult gaan verkopen of bijvoorbeeld aan het voorspellen van opzeggingen van donatieovereenkomsten bij nieuwe donateurs.

We laten zien hoe je een complex data vraagstuk op een eenvoudige en begrijpbare manier kunt oplossen in Alteryx. Schrijf je hier in voor het webinar op 3 december en we zien je dan, proost!

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Go to Top