Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Virtuele Training: Tableau Experienced training

Update: Vanwege het Corona virus zal deze training virtueel gegeven worden.

Leer Tableau beter kennen en profileer jezelf na deze training als een krachtige Tableau gebruiker. De Infotopics Tableau Experienced training is ontwikkeld voor diegene die de Beginner training heeft gevolgd of tenminste zes maanden ervaring heeft in het werken met Tableau. Je bent in staat eenvoudige worksheets en dashboard te bouwen, maar komt nog niet verder als het gaat om complexe thema’s.

TRAINING

Infotopics Tableau Experienced training

DUUR EN TIJDSTIP

2 dagen

WAAR

De training wordt online verzorgd.

PRIJS

1.250 euro per persoon (excl. btw)

INBEGREPEN

– Trainingsmateriaal: oefeningen en uitwerkingen (digitaal)
– Certificaat van deelname (digitaal)

TAAL

Nederlands*, trainingsmateriaal is in het Engels
*In overleg met de groep kan hiervan afgeweken worden

STEUN DE LOKALE ONDERNEMERS

Wil je de lokale ondernemers in de horeca of bloemisten een hart onder riem steken? Neem dan deel aan één van onze virtuele trainingen en ondersteun één van onderstaande initiatieven ter waarde van €30;

  • Help de horeca: laat ons even weten welke lokale ondernemer wij mogen verblijden en wij sturen jou de waardebon op
  • Topbloemen: welke bloemist mag dit voor jou regelen? Geef ons ook even de adresgegevens & een persoonlijke noot voor de begunstigde door.

WERKVORMEN

Tijdens onze virtuele trainingen passen we speciale werkvormen toe die passen bij het werken in een digitale omgeving. Tevens wordt er ieder dagdeel gewerkt met zogenaamde energizers om de concentratie en het energiepeil op niveau te houden.

Inschrijven voor / Register for Open Tableau of Alteryx Training

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer