Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Ontdek tijdens dit gratis online event op 9 juni (13.00u – 15.00u) de nieuwste functionaliteiten van Tableau 2020.2 en krijg een kijkje in de keuken bij Leaseplan Digital. Onze klantspreker Bart Brantsma (Sr. Digital Analyst) vertelt over de wijze waarop zij Tableau binnen de organisatie inzetten en Tableau Embedded toepassen.
Ervaar daarnaast tijdens dit event hoe AI jou kan helpen om meer grip te krijgen op je forecast.

Online programma 9 juni

13.00 – 13.20 Tableau als Platform: Van het opstellen van de analytics strategie tot aan het meten van de resultaten. Onderdelen hiervan zijn: Agility, Proficiency & community. Wij vertellen je er meer over!
13.20 – 13:40 What’s new in Tableau 2020.2: Ontdek de nieuwste functionaliteiten in Tableau 2020.2.
13.40 – 14:10 Klantspreker Leaseplan Digital: Bart Brantsma (Sr. Digital Analyst) vertelt over de wijze waarop ze Tableau in de organisatie inzetten en hoe ze gebruik maken van Tableau Embedded.
14.10 – 14:20 Pauze
14.20 – 14.30 Introductie Artificial Intelligence Financieel Forecasting
14:30 – 15:00 Demo Financieel Forecasting en visualisatie in Tableau

Inloggen

De meeting gaan we virtueel organiseren via Zoom. Je kunt inloggen via Zoom door een eenmalige extensie te downloaden of door gebruik te maken van de web functionaliteit direct online.

Aanmelden

Aanmelden voor het event kan hieronder.
Wil je meer informatie of vooraf mogelijke vragen of onderwerpen met ons doornemen, neem dan contact op via email of per telefoon op 088-8225328.

(Heb je tips voor onderwerpen of vraagstukken die je graag wilt bespreken? Laat het ons dan weten)

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant