Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Training: Tableau Server "Share & Collaborate"

Maak kennis met Tableau Server en ervaar de toegevoegde waarde voor je organisatie. Leer hoe je gecontroleerd databronnen en dashboards op Tableau Server kunt delen en beheren en til de samenwerking tussen jou, je collega’s en eventuele klanten naar een hoger niveau.

  1. Dashboard en datasources delen; één waarheid, op een gecentraliseerde plek beschikbaar stellen, voor je collega’s of klanten in jouw eigen portaal
  2. Content beheren; wie mag welke informatie zien en waarom? Zelf ‘in control zijn’ over gehanteerde definities en de informatie die (naar buiten) gepresenteerd wordt.
  3. Samenwerking; met meerdere mensen gebruik maken van gepubliceerde datasources en templates.

Tijdens de training laten we je zien hoe je de kracht van Tableau Server in kunt zetten voor jouw organisatie, op een veilige en beheersbare manier. Aan het eind van deze training ben je in staat om op een slimme wijze de Tableau Server van jouw organisatie vorm te geven en bijbehorende werkwijzen goed te implementeren.

TRAINING

Tableau Server “Share & Collaborate” training

WAAR

Utrecht, exacte locatie volgt

DUUR

1 dag

TIJDSTIP

9.00 u – 16.30 u

PRIJS

950 euro per persoon (excl. btw)

INBEGREPEN

– Trainingsmateriaal: oefeningen en uitwerkingen
– Certificaat van deelname
– Koffie/thee/frisdrank en lunch

TAAL

Nederlands*, trainingsmateriaal is in het Engels
*In overleg met de groep kan hiervan afgeweken worden

Inschrijven voor / Register for Open Tableau of Alteryx Training

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer