Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Tableau Roadshow: What’s New in Tableau 2019.1 met Tableau Zen Master Merlijn Buit

Met de release van Tableau 2019.1 gaat er een wereld van nieuwe mogelijkheden binnen Tableau voor je open. Nederlands eerste Tableau Zen Master Merlijn Buit neemt je op 13 maart mee door alle nieuwe features binnen Tableau en brengt je verder op weg naar jouw data gedreven toekomst.

Maar dat is niet alles. Leer hoe je met Tableau Prep en Tableau Prep Conductor snel en eenvoudig ongestructureerde data kan opschonen en efficiënter van start kan gaan met jouw analyses. Wil je nóg meer uit Tableau halen? Merlijn brengt je helemaal op de hoogte van de ongekende mogelijkheden van de allernieuwste, door Infotopics ontwikkelde, Tableau extensions. Heb je zelf nog vragen over je data of over Tableau? Onze Zen Master en de Infotopics Tableau Doctors staan klaar om jou verder te helpen. Zien we jou ook 13 maart in Amsterdam?

Programma

12:00 – 13:00: Inloop inclusief lunch
13:00 – 14:00: What’s New in Tableau 2019.1 door Zen Master Merlijn Buit
14:00 – 14:15: Korte pauze
14:15 – 15:00: Introductie Tableau Prep Builder en Tableau Prep Conductor
15:00 – 15:45: AppsforTableau: De nieuwste extensions voor Tableau
15:45 – 16:00: Q&A
16:00 – 16:45: Netwerkborrel met de Infotopics Tableau Doctors

Aanmelden

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je vandaag nog aan!

Met behulp van onderstaand formulier meld je je aan voor onze gratis Tableau Roadshow: What’s New in Tableau 2019.1 met Tableau Zen Master Merlijn Buit.

(Heb je tips voor onderwerpen of vraagstukken die je graag wilt bespreken? Laat het ons dan weten)

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer