Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Webinar Tableau Introductie - gratis kennismaking met Tableau Software verzorgd door InfotopicsEen kennismaking met de wereld van Tableau. Je ervaart in dit webinar Tableau introductie hoe je razendsnel (data) visualisaties kunt maken en we praten je bij over de basisprincipes voor het werken met gegevens/data.

Wat kun je verwachten in het webinar Tableau introductie

In dit gratis webinar leer je de basisprincipes van Tableau. Hoe kijk ik naar data, wat zijn dimensies en meetwaarden en wat kan Tableau hier allemaal mee doen. Met de steeds groter wordende hoeveelheid data en met de komst van Self Service data analyse hulpmiddelen zoals Tableau, is het steeds eenvoudiger maar ook belangrijker om zelf data analyses en datavisualisaties te maken.

Wat krijg je dan te horen in dit webinar over Tableau Software?

  • Koppelen met een gegevensbron
  • Wat zijn dimensies en meetwaarden
  • Hoe werkt Tableau Software
  • Hoe maak ik snel een eenvoudig een dashboard / datavisualisatie

Wil je meer informatie of vooraf mogelijke vragen of onderwerpen met ons doornemen, neem dan contact op via email of per telefoon op 088-TABLEAU.

Meld je nu aan voor dit gratis webinar. Je kunt je aanmelden door hieronder het aanmeldformulier in te vullen.

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant