Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Webinar: Tableau Conference 2017 Las Vegas - What's New?

Webinar Tableau Introductie - gratis kennismaking met Tableau Software verzorgd door InfotopicsOok benieuwd naar wat er op de Tableau Conference 2017 in Las Vegas  is besproken? Traditiegetrouw wordt op de Tableau Conference de lijn voor de toekomst besproken. Infotopics was er bij en maakt je graag deelgenoot van alle nieuwtjes!

Inspiratie: de Tableau Conference 2017

Merlijn BuitIn dit gratis webinar laat Merlijn Buit zien wat hem op de Tableau Conference 2017 in Las Vegas heeft geïnspireerd en gefascineerd. Hij neemt je met pakkende voorbeelden mee in de nieuwe ontwikkelingen die Tableau Software heeft gepresenteerd en/of aangekondigd.

Wat krijg je dan te horen in dit webinar over Tableau en Tableau Software? Dat weten we nog niet want de Tableau Conference is nog maar net begonnen…. Wat er op de agenda staat is onder meer:

  • Wat kun je van Tableau verwachten in 2018?
  • Demonstratie van nieuwe beschikbare features
  • Alle inspiratie die Merlijn bij de Key notes heeft opgedaan
  • Nieuwe ontwikkelingen die in de Workshops en presentaties aan bod zijn gekomen

Je kunt in de periode van 9-12 oktober zelf live meekijken met de Tableau Conference 2017 via deze link. Je moet je dan wel registreren (knop hieronder).

Tableau Conference Live kanaal

Wil je meer informatie of vooraf mogelijke vragen of onderwerpen met ons doornemen, neem dan contact op via email of per telefoon op 088-TABLEAU. Meld je nu aan voor dit gratis webinar.

Je kunt je aanmelden voor het gratis webinar over de Tableau Conference 2017 door hieronder het aanmeldformulier in te vullen. Je kunt je in hetzelfde formulier ook aanmelden voor andere gratis webinars!

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant