Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Begin oktober vond de jaarlijkse Tableau Conference voor het eerst volledige virtueel plaats. Nog nooit waren er zoveel deelnemers aan de conferentie. Tijdens ons online event op 26 november nemen we je mee in de nieuwe en de toekomstige functionaliteiten van Tableau die tijdens de conferentie zijn gepresenteerd. Verder gaan we in op de trends en ontwikkelingen op het gebied van Analytics. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkelingen omtrent het automatiseren van analytics volgens de term augmented analytics en het kijken naar intelligente besluitvormingen op basis van data.

Online programma 26 november

13.00-13:30: What’s new in Tableau

13.30- 13:45: What’s coming in Tableau in 2021

13:45-14:15: Trends en ontwikkelingen op het gebied van Analytics

14:15-14:30: Vragen en afsluiting

Inloggen

De meeting gaan we virtueel organiseren via Zoom. Je kunt inloggen via Zoom door een eenmalige extensie te downloaden of door gebruik te maken van de web functionaliteit direct online.

Aanmelden

Aanmelden voor het event kan hieronder.
Wil je meer informatie of vooraf mogelijke vragen of onderwerpen met ons doornemen, neem dan contact op via email of per telefoon op 088-8225328.

(Heb je tips voor onderwerpen of vraagstukken die je graag wilt bespreken? Laat het ons dan weten)

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant