Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Infotopics Summer Data Inspiration

Laat je voor de zomervakantie nog even bijpraten door Infotopics over innovaties en trends op het gebied van Business Intelligence en Artificial Intelligence en kom in contact met andere Tableau gebruikers.

Tableau
Van 17 tot en met 19 juni vindt het jaarlijkse Tableau Conference Europe plaats. Dit is hét event waarbij drie dagen lang innovaties, trends en ontwikkelingen worden gepresenteerd aan de Tableau community. Tijdens onze Summer Data Inspiration word je door Richard van Wijk geïnformeerd over de belangrijkste Tableau innovaties die in Berlijn gepresenteerd zijn.


Data preparatie

Goede datasets waarmee gebruikers zelfstandig data-analyse kunnen uitvoeren worden steeds belangrijker. Maar veel organisaties vinden het ontwikkelen hiervan een tijdrovende en complexe bezigheid. Met tools als Alteryx of Tableau Prep wordt het proces van data preparatie sterk vereenvoudigd. Ruud Koehorst neemt je mee in de dynamische wereld van data blending en data preparation.


Artificial Intelligence

Het lijkt dé trend van de komende jaren te worden: Artificial Intelligence oftewel kunstmatige intelligentie. Maar wat is het nu eigenlijk en wat kunnen we er mee? En hoe vinden we toepassingen die daadwerkelijk het verschil maken? Robert Winkel vertelt je over AI en wat het jouw organisatie kan brengen.


Agenda:

12.30 – 13.10 uur: Inloop met lunch
13.10 – 13.20 uur: Welkom en opening
13.20 – 14.00 uur: Tableau Roadmap en innovaties
14.00 – 14.40 uur: Data preparatie met Alteryx en Tableau Prep
14.50 – 15.10 uur: Break & Chat
15.10 – 15.50 uur: Artificial Intelligence – wat betekent dit voor jouw organisatie?
15.50 – 16.00 uur: Afsluiting

Aanmelden

Aanmelden voor deze Summer Data Inspiration kan via onderstaand formulier.
Wil je meer informatie of vooraf mogelijke vragen of onderwerpen met ons doornemen, neem dan contact op via email of per telefoon op 088-TABLEAU (088-8225328).

Schrijf je in voor de Infotopics Summer Data Inspiration.

(Heb je tips voor onderwerpen of vraagstukken die je graag wilt bespreken? Laat het ons dan weten)

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer