Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Spring Predictions: Start eenvouding met voorspellen!

De lente komt er aan en dus is het tijd om vooruit te kijken naar de zonnige periode. Dit is ook de tijd waar de vraag naar boven komt in de organisatie “Wat doen we eigenlijk aan voorspellen? Moeten we dat niet meer doen om het succes van onze organisatie te vergroten?”. De volgende vraag is dan waar en hoe te starten.

Tijdens het event Spring Predictions op dinsdagmiddag 16 juni (locatie Breukelen) zullen we antwoord geven op bovenstaande vragen aan de hand van praktische voorbeelden uit de praktijk. Laat je inspireren en zie hoe je binnen jouw organisatie de stap naar voorspellen kunt zetten met de data die je nu al beschikbaar hebt.

Agenda

13.00 Welkom en koffie / thee
13.30 Waarom voorspellen te gebruiken?
14.00 Voorspellen in de praktijk
14.30 Aanpak & Technologie
15.00 Thee / Koffie break
15.30 Klant casus
16.00 Van plan naar Actie: AI Boost Package
16.30 Afsluiting en vragen
17.00 Drinks & Demos

Kosten

Deelname aan dit event is gratis

Datum en locatie

Datum: dinsdag 16 juni

Locatie: Van der Valk Breukelen, Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer