Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Seminar: De Data-gedreven Gemeente

Onderzoek heeft uitgewezen dat in de laatste twee jaar meer data is gegeneerd dat in alle jaren daarvoor bij elkaar opgeteld. Gemeenten zijn hier niet aan voorbij gegaan en hebben daarom een schat aan informatie. Wat kun je als gemeente met data en hoe kun je als gemeente mee data-gedreven worden? Wij wisselen hierover graag van gedachten met jou en collega’s van andere gemeenten in een ronde-tafel discussie over ‘De Data-Gedreven Gemeente’ op 24 april in Den Bosch.

Data, innovatie en digitalisering: op het eerste gezicht lijken dit ‘buzzwords’ uit het bedrijfsleven. Echter, er wordt van gemeenten in Nederland steeds meer verwacht wanneer het draait om samenwerking, efficientie en transparantie en het is juist het gebruik van data en innovatie in informatievoorziening die hier aan toe kunnen bijdragen.

Samen met de VNG kijken we vooruit naar hoe het gebruik van data verandert binnen gemeenten en hoe lokale overheden hier hun voordeel mee kunnen doen. Daarnaast is er ruim gelegenheid om vragen te stellen, te netwerken en van gedachten te wisselen met andere gemeenten.

Programma

9.00u: Ontvangst met koffie en ontbijt
9.30u – 9.45u: Introductie Tableau en Infotopics
9.45u – 10.05u: VNG (Mark Gremmen & Eric de Kruik)
10.05u – 10.25u: Republiq (Sara Rieuwerts)
10.25u – 10.45u: Koffie pauze
10.45u – 11.45u: Rondetafel discussie
11.45u – 12.00u: Afsluiting

Aanmelden

Laat snel weten of je erbij kunt zijn, we hebben een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar. We kijken er naar uit je te verwelkomen in Den Bosch.

Klik hier om je in te schrijven.

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant