Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Ook benieuwd hoe je eenvoudig en op gezette tijden een PDF van je dashboards bij een grote groep collega’s/externen in de mailbox kunt krijgen? Met de Tableau Server PDF Scheduler, een Infotool van Infotopics, bereik je simpel en snel zowel interne als externe gebruikers zonder dat je de beveiliging van je data en autorisaties op de Tableau Server in gevaar brengt! De ontvangers hoeven niet bekend te zijn met Tableau Software, ze hoeven zelfs niet eens een account op de Tableau Server te hebben. Ideaal voor grote groepen interne en externe informatie gebruikers die je wilt laten profiteren van de Tableau Dashboards die er al zijn, zonder dat ze hiervoor kennis van Tableau nodig hebben.

Wat doen we in dit webinar Tableau Server PDF Scheduler

Leer hoe je eenvoudig en snel de Tableau Server PDF Scheduler in gebruik kunt nemen op een Windows machine (Server, Desktop of laptop). Je merkt hoe simpel de installatie en configuratie wordt gedaan, zonder dat daarvoor veel technische kennis nodig is. Uiteraard demonstreren we de mogelijkheden om van een bestaand dashboard een PDF te genereren die verzonden kan worden naar een willekeurige ontvanger.

Het webinar behandelt de volgende stappen:

  • Installatie
  • Configuratie
  • De eerste mailing configureren
  • Aanmaken van een verzendschema
  • Gebruik van Tableau filters

Meld je aan voor dit gratis webinar en mis deze kans om je kennis uit te breiden niet!

Wil je meer informatie of vooraf mogelijke vragen of onderwerpen met ons doornemen, neem dan contact op via email of per telefoon op 088-8225328. Je kunt je aanmelden voor de webinar door hieronder het aanmeldformulier in te vullen.

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant