Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Zet jouw onderwijslogistieke data om in stuurinformatie

Neemt u wel eens beslissingen op basis van uw onderbuik gevoel en bent u op zoek naar een manier om uw beslissingen te nemen op basis van data? Zoekt u naar een integraal overzicht van uw gegevens uit verschillende onderwijslogistieke datasystemen?

Kom dan naar de gratis demo-ochtend van Infotopics en Senz Interim!

De hoeveelheid data binnen uw onderwijsinstelling groeit dagelijks. Financiële gegevens, personeelsinformatie, studentinformatie, huisvestinggegevens, onderwijsplanningen, marketingresultaten en ga zo maar door. Vaak is deze data verspreid over meerdere applicaties, waardoor het lastig is om het totaaloverzicht te houden.

Met business intelligence is het mogelijk om te beschikken over een realtime en accuraat totaaloverzicht. In een dashboard of rapport krijgt elke medewerker alleen de informatie verstrekt die voor hem of haar relevant is. Actuele stuurinformatie die nodig is om de juiste beslissingen te nemen en uw onderwijslogistiek effectief aan te sturen.

Tijdens deze demo-ochtend laten Infotopics en Senz Interim u zien hoe u op eenvoudige wijze overzicht kunt krijgen van al uw data op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke wijze. We laten u zien wat u er mee kunt en op welke wijze u hiermee antwoorden kunt verkrijgen op uw vragen. We nemen actuele vragen die wij tegenkomen in het werkveld onder de loep en laten u zien hoe u hierop de antwoorden kunt vinden.

Zet uw onderwijslogistieke data om in stuurinformatie!

Klik hier om je aan te melden.

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer