Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Iedereen wil het, maar bijna niemand heeft het. Een schaalbare en flexibele analytics omgeving. De cloud heeft ons veel mooie dingen gebracht, maar helaas is het nog vaak “oude wijn in nieuwe zakken”. Met het migreren van je bestaande architectuur naar een cloud platform ben je er niet. Ook onze technology partners hebben allemaal de stap naar de cloud gemaakt en op zichzelf prachtige en waardevolle producten ontwikkeld. Maar als deze niet laat samenwerken dan laat je veel potentieel onbenut.  Pas als je technieken zoals een cloud datawarehouse gaat combineren met een embedded oplossing, dan komt je analytics omgeving pas echt tot leven.

In deze sessie nemen we je mee aan de hand van praktische voorbeelden. We laten zien hoe oplossingen zoals Snowflake, Matllion, Tableau en onze eigen AppsforTableau elkaar juist versterken en wat ze verbindt. De volgende onderdelen komen aan bod:

  1. Cloud Data Warehousing – Wat is het en wat doet het?
  2. Cloudt ETL – Van ETL naar ELT
  3. Embedded Analtyics – Geef inzicht aan je klanten.
  4. Writeback – Infotopics | Apps for Tableau Write Back Extreme
  5. LeasePlan vertelt over de wijze waarop zij Cloud Data Warehousing en Embedded analytics inzetten.

Think big, start small

Het veranderen van je analytics platform kan al snel overkomen als een groot, ingewikkeld proces met vele onzekerheden. En dat is ook zo. Het goede nieuws is dan ook dat het niet allemaal in één keer moet. Overzichtelijke stappen, zonder het grote plaatje uit het oog te verliezen. Goed geformuleerde, korte termijn deeldoelstellingen dragen bij aan het gevoel van haalbaarheid en kunnen helpen om mensen in beweging te krijgen.

Heeft dit verhaal je geprikkeld en wil je bijvoorbeeld ook weten wat dit voor klanten zoals LeasePlan heeft betekend? Meld je dan aan voor ons online event!

Inloggen

De meeting gaan we virtueel organiseren via Zoom. Je kunt inloggen via Zoom door een eenmalige extensie te downloaden of door gebruik te maken van de web functionaliteit direct online.

Aanmelden

Aanmelden voor het event kan hieronder.
Wil je meer informatie of vooraf mogelijke vragen of onderwerpen met ons doornemen, neem dan contact op via email of per telefoon op 088-8225328.

(Heb je tips voor onderwerpen of vraagstukken die je graag wilt bespreken? Laat het ons dan weten)

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant