Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Online event: De meerwaarde van Tableau voor het Sociaal Domein

De tweede online sessie in 2021 specifiek voor de lokale overheid zal gaan over de meerwaarde van Tableau voor het Sociaal Domein. Op 8 juni zal Richard Sanchez (Senior Adviseur Management Informatie Gemeente Rijssen-Holten) ons meenemen in het verhaal hoe de Gemeente Rijssen-Holten Tableau inzet voor zowel interne als externe informatie voorziening maar met name binnen het Sociaal Domein door data uit Suite4SociaalDomein van Centric te ontsluiten.

Online programma 8 juni

13:00 – 13:15 Introductie/ laatste ontwikkelingen Tableau 2021

13:15 – 13:45 Toegevoegde waarde van Tableau voor het Sociaal Domein en overige domeinen, door Richard Sanchez (Gemeente Rijssen-Holten)

13:45 – 14:00 Vragen en afsluiting

Sprekers

(Heb je tips voor onderwerpen of vraagstukken die je graag wilt bespreken? Laat het ons dan weten)

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant