Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Steeds meer organisaties binnen de lokale overheid ervaren dagelijks de voordelen van Tableau. Of het nu gaat om operationeel inzicht in bedrijfsvoering, beleidsinformatie of informatievoorziening richting de burger, dit alles kan vanuit één platform ondersteund worden.

Ben je benieuwd hoe je het werken met Tableau en leuker en makkelijker kunt maken? Schrijf je dan in voor het online event op donderdag 4 juni (13.00u – 14.30u).

Tableau Zenmaster Merlijn Buit en Data Specialist Louis Witte van Provincie Groningen verzorgen live demonstraties op basis van vraagstukken uit de lokale overheid markt.

Topics die voorbij zullen komen zijn:

  • De kracht van geografische weergaven in Tableau
  • Integratie Cyclo Media
  • ESRI web dataconnector
  • Benchmarken van data volgens Europese normen
  • Meldingen openbare ruimte
(Heb je tips voor onderwerpen of vraagstukken die je graag wilt bespreken? Laat het ons dan weten)

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant