Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

In juni vond de eerste editie van het online event voor lokale overheid plaats, waarin Provincie Groningen heeft laten zien hoe verschillende beleidsthema’s een plek hebben gekregen in Tableau op de website van de staat van Groningen.
Nu de zomervakantie voor de meesten van ons er weer op zit, kijken we er naar uit om speciaal voor jullie weer een event te organiseren. Voorlopig vindt het online plaats en wanneer de omstandigheden het toelaten kijken we naar de mogelijkheid om elkaar op locatie te ontmoeten.

Wil je weten wat de nieuwste ontwikkelingen zijn in Tableau 2020.3 en hoe Gemeente Nijmegen Tableau heeft geïmplementeerd? Schrijf je kosteloos in voor het online event op donderdag 17 september (13.00u – 14.30u).

Arjen Verhulst (Monitor Analist) en Danique Haas (Analist/Onderzoeker) van Gemeente Nijmegen vertellen over hoe hun pilot uitgroeide tot een platform voor meerdere domeinen (sociaal domein, fysiek domein en bedrijfsvoering). Daarnaast kun je zien hoe Gemeente Nijmegen vanuit hetzelfde platform hun burgers informeert.

Programma 17 september:

  • 13:00 – 13:10 Introductie
  • 13:10 – 13:30 Wat is er nieuw in Tableau 2020.3 en wat kun je nog verwachten?
  • 13:30 – 14:20 Gemeente Nijmegen over gebruik van Tableau binnen sociaal domein, fysiek domein, bedrijfsvoering en informatievoorziening richting burgers
  • 14:20 – 14:30 Vragen en afsluiting
(Heb je tips voor onderwerpen of vraagstukken die je graag wilt bespreken? Laat het ons dan weten)

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant