Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Webinar Alteryx: Infotopics voorspelt Formule 1 winnaar middels Alteryx!

Het Formule 1 seizoen is met een vertraging van vier maanden in juli van start gegaan en de resultaten van de eerste zes races zijn inmiddels binnen. Na succesvolle vorige edities van ons Formule 1 Webinar organiseren we daarom op donderdag 10 september een volgende.

Met de software van het Alteryx platform stellen we onze klanten dagelijks in staat met drag & drop tools een data workflow gemakkelijk op te bouwen en geautomatiseerd te verversen. Data zoeken, samenvoegen, opschonen, verrijken en voorspellen; een gestructureerde en overzichtelijke Analytics omgeving wordt zo gecreëerd.

Om je hiervan een kijkje in de keuken te geven bouwen we in dit webinar met openbare data onze workflow op in Alteryx Designer. We tonen hoe gemakkelijk je data uit diverse bronnen kunt opschonen en samenvoegen, vervolgens analyseren we de coureurs en circuits van het Formule 1 circus. Gaat Max nog wereldkampioen worden? Of is de Mercedes van Hamilton toch te sterk? Schrijf je in voor het webinar en voorspel mee!

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Go to Top