Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Trends 2020 - Digitale transformatie in Finance

Hoe eenvoudig meer business waarde uit data te halen met forecasting en sneller en beter de periode af te sluiten?

Het nieuwe decennium brengt nieuwe uitdagingen voor digitale transformatie in de financiële discipline. Machine Learning is een van de hype termen. Maar hoe zorg je voor echte business waarde door het gebruik van deze nieuwe technieken en werkmethoden? Hoe zorg je ervoor dat je meer tijd hebt om je te richten op business analyse? Hoe te zorgen dat de periode sneller en beter afgesloten kan worden?

In deze ontbijtsessie brengen we je aan de hand van praktische voorbeelden op de hoogte van de mogelijkheden die er nu al zijn om toekomstbestendig te zijn als Finance.

Dit doen we door te laten ervaren hoe er meer ruimte en tijd ontstaat, waardoor de business analyse rol nog sterker kan worden. Laat je inspireren voor 2020 als omslagpunt naar de nieuwe realiteit.

Ervaar hoe een slim afsluit periode afsluitproces en betere forecasting hierbij helpen.

Infotopics.ai en Retinq nodigen je graag uit voor een inspirerende ontbijtsessie.

Agenda

8.00 – 8.30         Welkom, koffie, broodjes
8.30 – 9.00         Sneller en beter de periode afsluiten
9.00 – 9.30         Voorspellen met Impact
9.30 – 10.00       Koffie en demo’s

Datum en locatie

Datum: 11 maart

Locatie: Infotopics Houten, Meidoornkade 22, Houten

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Go to Top