Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Zien is geloven! Kijk mee hoe Tableau data over wielrennen omzet in mooie, functionele visualisaties; een handig voorbeeld om toe te passen op je eigen data.

In deze live webinar laat Merlijn van Infotopics zien hoe Tour de France data wordt omgezet in visueel-georiënteerde dashboards. Deze worden op hun beurt gebruikt om de kantoorpoule voor wedstrijden bij te houden.

Ontdek hoe deze Tableau experts hun passie voor fietsen meenemen in de uitvoering van analyses die uiteindelijk tot nieuwe bevindingen leiden. Zo komt duidelijk in één overzicht naar voren wie aan kop gaat in deze spannende weddenschap (en dus ook op kantoor de gele trui mag gaan dragen).

De volgende inzichten komen allemaal aan bod:

  • Welke wielrenner en welk team staat aan kop? We zullen deze informatie in één dashboard visualiseren.
  • Hoe doet elke wielrenner het ten opzichte van zijn concurrenten? Er wordt een verdieping in de analyse van data geboden.
  • Hoe liggen de kansen voor de wielrenners om een groene, gele of bolletjestrui te behalen? Hierbij lichten we toe hoe een verhaal wordt opgebouwd uit data
  • Welke wielrenner is het snelst tijdens de momenten van een steile klim? Dit soort tijdspaden worden ook gevisualiseerd.
  • Welke wielrenner staat in welke regio aan kop? Zo kun je ook geografisch-georiënteerde analyses uitvoeren

Schrijf je hier in voor het webinar.

 

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer