Laden Evenementen

Online event: DataRobot conference

DataRobot’s AI Experience wereldwijd is een gratis virtuele conferentie voor hen die op zoek zijn naar AI succes. DataRobot brengt business leiders en data scientists samen om hun inzichten te delen op de weg naar een Agile AI-gedreven organisatie.

Online programma 11 en 12 mei

  • Tijdens deze conferentie kun je kiezen uit meer dan 20 sessies met in elke sessie een unieke strategie voor het optimaliseren van performance.
  • Hoor hoe DataRobot’s end-to-end platform je in staat stelt om wereldwijd onvoorstelbare groei te realiseren.
  • Leer over het optimaliseren van voorspellingen en het genereren van inzichten die leiden tot actie.
  • Krijg een inzicht in de nieuwste functionaliteiten en toekomstige functionaliteiten die jouw organisatie zal helpen bij de stap naar AI-gedreven besluitvorming.

Aanmelden

Schrijf je snel in en stel je eigen programma samen. Door te klikken op de inschrijfbutton wordt je doorgelinkt naar de website van DataRobot.

Aanmelden event

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant