Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Webinar Alteryx: Voetbalcoach van het jaar worden op basis van data!

Als voetbalcoach wil je het sterkste elftal opstellen, maar hoe ben je hier zeker van? Welke spelers hebben bijvoorbeeld de beste statistieken op basis van data? Wat als er meerdere opstellingen mogelijk zijn? Het doorrekenen van deze scenario’s is een tijdrovende klus, waar in veel gevallen enorm veel mogelijkheden zijn. Kortom, dit roept om een efficiënte en simpele benadering.

Het Alteryx platform stelt gebruikers in staat om met drag & drop tools een gehele data workflow op te bouwen en deze geautomatiseerd te laten verversen. Eén van deze tools is de Optimization tool, waarmee je op een simpele manier complexe vraagstukken kunt oplossen. In dit Webinar laten we zien hoe je de Optimization tool ideaal kunt inzetten, namelijk voor de belangrijkste bijzaak in het leven: Voetbal!

We laten zien hoe je een complex vraagstuk op een eenvoudige en begrijpbare manier kunt oplossen in Alteryx. Schrijf je hier in voor het webinar op 8 oktober, we zien je dan!

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Go to Top