Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
Hoe word je dataBEDREVEN? Heel simpel: door gebruik te maken van de kracht van zowel Alteryx als Tableau. Beide platformen stellen mensen in staat om waarde uit data te halen en die waarde te delen. Het combineren van beide leidt tot een NOG grotere groei van waardecreatie. Maar hoe dan?

In deze sessie nemen we je mee aan de hand van praktische voorbeelden. We leggen uit wat Tableau en Alteryx uniek maakt en wat ze verbindt. De volgende onderdelen komen aan bod:

  • Data blending: verschillende data samenvoegen.
  • Geografische analyse: gebruiken maken van openbare data van CBS.
  • Predictive analytics: voorspellingen laagdrempelig maken.
  • Deployment en Collaboration: het bevorderen van samenwerking.

Inloggen

De meeting gaan we virtueel organiseren via Zoom. Je kunt inloggen via Zoom door een eenmalige extensie te downloaden of door gebruik te maken van de web functionaliteit direct online.

Aanmelden

Aanmelden voor het event kan hieronder.
Wil je meer informatie of vooraf mogelijke vragen of onderwerpen met ons doornemen, neem dan contact op via email of per telefoon op 088-8225328.

(Heb je tips voor onderwerpen of vraagstukken die je graag wilt bespreken? Laat het ons dan weten)

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant