Laden Evenementen

Online event: Alteryx conference

Neem deel aan de virtuele Alteryx Inspire conferentie waar data fans, Alteryx experts, analytics goeroes zoals jij samen komen en elkaar inspireren en informeren over de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden met het Alteryx platform. Mis ook zeker niet de Grand Prix. Dit is een wedstrijd waar deelnemers het tegen elkaar opnemen om het antwoord te geven op die ene vraag: wie kan het snelste van de wereld de Alteryx workflow oplossen?

Tijdens de conferentie kun je deels je eigen programma samenstellen. Je hebt hierbij keuze uit een groot aantal trainingen, break-out sessies, keynote sessies en niet te vergeten inspiratie sessies. Elke dag van het programma is er ook een livetraining te volgen.

Mis dit event dus niet, want het biedt veel kansen om te leren hoe jij Alteryx nog beter in kunt zetten in jouw organisatie.

Aanmelden

Schrijf je snel in en stel je eigen programma samen. Gebruik bij de aanmelding partnercode: Infotopics_Inspire2021

Door te klikken op de inschrijfbutton wordt je doorgelinkt naar de website van Alteryx Inspire.

Aanmelden event

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant