Opnames event: What’s new/coming in Tableau & Analytics trends in 2021

Op 26 november vond het online event plaats waarin we je vertelden over de nieuwste functionaliteiten in Tableau en in gingen op de trends en ontwikkelingen in de analytics markt.

Via deze pagina kun je de opnames van het event downloaden en nog eens rustig bekijken. Tevens verwijzen we je naar de blog over Augmented Analytics.

Terugkijken:
What’s new in Tableau

In deze opname van het event worden de nieuwste functionaliteiten van Tableau besproken en de wijze waarop ze in jouw organisatie het verschil kunnen maken.

Terugkijken

Terugkijken:
What’s coming in Tableau

In deze opname van het event worden de functionaliteiten besproken die wea volgend jaar in Tableau kunnen verwachten.

Terugkijken

Terugkijken:
Analytics trends in 2021

In deze opname van het event worden de trends en ontwikkelingen besproken die we kunnen verwachten in de Analytics markt.

Terugkijken

Augmented Analytics

Ben je gedurende ons event geïnspireerd geraakt door de trend Augmented Analytics en ben je benieuwd naar de 4 redenen om NU met Augmented Analytics te beginnen? Lees dan deze blog van onze collega Koen Verhagen.

Lees de blog

Impact maken doe je samen

Ben je naar aanleiding van het event geïnspireerd geraakt en wil je meer uit Tableau halen of kijken hoe jij in jouw organisatie kan beginnen met Augmented Analytics? Wij kijken graag samen hoe we je kunnen helpen. 

Neem contact op