Over Wouter Karsten

Wouter Karsten heeft een passie voor reizen en hardlopen. Daarnaast is hij data-fan en wil hij door middel van het bouwen van dashboards, data van klanten inzichtelijk en begrijpelijk maken.

Tour de France voorspelling op basis van data

Door |2023-06-30T16:54:24+02:0030 juni 2023|Blogs|

De Tour de France staat op het punt van beginnen. Vaak betekent dat ook dat er op kantoor/werk ook weer Tour poules worden georganiseerd. Maar hoe vul je zo’n poule nou eigenlijk in? Lees hier alles over in mijn blog.

Reacties uitgeschakeld voor Tour de France voorspelling op basis van data

Hoe veilig is jouw gemeente?

Door |2018-08-22T13:41:10+02:0022 augustus 2018|Alteryx blogs, Blogs, Tableau blogs|

Sinds deze zomer heeft de politie een eigen dataportaal. Dit portaal bevat cijfers over geregistreerde criminaliteit, politieprestaties en de bedrijfsvoering van de politie. Door de term “geregistreerde criminaliteit” werd ik direct nieuwsgierig. De vraag in welke woonplaats of gemeente de meeste (geregistreerde) misdrijven gepleegd worden, kan iedereen zonder de data te bekijken wel beantwoorden. Maar wat is de meest veilige gemeente van Nederland? En hoe verhoud het aantal misdrijven zich ten opzichte van het aantal inwoners binnen een gemeente? Lees hoe deze vragen met de hulp van Alteryx en Tableau worden beantwoord.

Reacties uitgeschakeld voor Hoe veilig is jouw gemeente?

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant