Over Rob Sauer

Rob Sauer heeft de Bachelor Business IT & Management afgerond aan het Saxion te Enschede. Hij was al langere tijd geïnteresseerd in de BI-wereld en heeft zodoende zijn afstudeerstage succesvol afgerond bij Infotopics. Mede door zijn passie voor data en zijn prettige tijd bij Infotopics als stagiair, heeft Rob succesvol het Young Data Professional traject van Infotopics doorlopen en is hij sinds augustus 2019 officieel aan het werk als consultant.

Ready to start your career as a data rockstar?

Door |2021-05-31T13:06:32+02:0011 september 2019|Analytical Excellence|

Rob Sauer heeft het 2 jarige Young Data Professional (YDP) programma succesvol afgerond en is nu als Analytics Consultant in dienst bij Infotopics. Benieuwd wat het YDP-programma inhoudt, hoe hij dit traject ervaren heeft en wat zijn hoogtepunten waren?

Reacties uitgeschakeld voor Ready to start your career as a data rockstar?

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant