Over Patrick Schmitt

Patrick is in oktober 2018 gestart als Young Data Professional, binnen een tweejarig traineeship uitgegroeid tot consultant. Zijn drijfveer is het tegelijkertijd bieden van inzichten in bedrijfsprocessen als het verwonderen van de klant, middels visualisaties met een minimalistische stijl. Zodoende brengt hij op dagelijkse basis de kennis vanuit zijn bedrijfskundige studie en zijn passie voor visual analytics samen in de praktijk. Bovendien staat hij intern bekend als voetbalfanaat en Rotterdammer, of beter gezegd: Feyenoorder.

3 stappen om een (data)project succesvol te starten

Door |2021-05-31T11:30:24+02:0016 oktober 2020|Analytical Excellence|

Het nemen van betere beslissingen op alle niveaus binnen een organisatie door het gebruik van data is een grote uitdaging die menig organisatie en projectmanager niet vreemd is. Vele organisaties spreken uit datagedreven te willen werken, maar hoe bereik je dat? Hoe maak je projecten om datagedreven te werken tot een succes? Deze blog biedt je middels de Blueprint methodiek 3 stappen om een (data)project succesvol te starten.

Reacties uitgeschakeld voor 3 stappen om een (data)project succesvol te starten

The story is in the data: Formule 1

Door |2021-05-31T14:15:51+02:0016 december 2019|Tableau blogs|

De kunst is om ‘het verhaal’ te vinden in data en dat verhaal vervolgens te vertellen. Patrick laat in zijn blog aan de hand van Formule 1-data zien hoe je een buitengewoonlijke sportprestatie inzichtelijk maakt op een creatieve, interactieve en inspirerende manier.

Reacties uitgeschakeld voor The story is in the data: Formule 1

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant