Over Monique Damveld

Na het afronden van mijn master in Technische bedrijfskunde aan de Universiteit Twente heb ik 2 jaar lang een traineeship gevolgd als customer-care en implementatie consultant. Tijdens dit traineeship ben ik data erg interessant gaan vinden en heb ik mijn eerste dashboards ontwikkeld. Ik vind het vooral belangrijk om samen met de klant tot een goed resultaat te komen en hen de oplossingen te geven waar zij echt wat aan hebben.
marielle

Data vaardigheid

Door |2022-06-09T11:13:16+02:0015 februari 2022|Blogs|

In deze blog vertelt Monique meer over onze opvatting van datavaardigheid en hoe wij onze klanten helpen om hierin te groeien. 

Reacties uitgeschakeld voor Data vaardigheid

#Techtips: Het toepassen van een “clean desk policy” op Tableau Workbooks

Door |2021-12-02T16:16:50+01:0002 december 2021|Tableau blogs|

Deze week is het in #Techtips de beurt aan onze collega Monique Damveld: Het begrip “Clean Desk policy” komt vaak voor bij een fysieke werkplek, maar hoe kan je dit ook toepassen in Tableau? Lees het hieronder in mijn #Techtip!

Reacties uitgeschakeld voor #Techtips: Het toepassen van een “clean desk policy” op Tableau Workbooks

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant