Over Marco Verkruissen

Gedurende zijn studie Marketing Intelligence, ontstond zijn passie voor waarde halen uit data. Hoewel hij veel met data werkte bij zijn eerste baan, liep het bedrijf niet voor met de nieuwste technologieën en technieken. Zoekend naar een nieuwe uitdaging kwam hij uiteindelijk bij Infotopics terecht waar hij zich heeft ontplooid tot een volwaardig business intelligence consultant.

Design tips in Tableau

Door |2022-11-11T09:50:44+01:0027 mei 2021|Tableau blogs|

Bij het ontwerp van een dashboard moet de functionaliteit de hoogste prioriteit hebben. Ik ben van mening dat een mooi ontwerp een toegevoegde waarde kan hebben, mits deze de functionaliteit niet dwarsboomt of teveel tijd vergt om te implementeren. In deze blog ga ik hier verder op in. 

Reacties uitgeschakeld voor Design tips in Tableau

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant