Over Maaike van Heek

Tijdens haar studie Business IT & management bij de hogeschool Utrecht kwam Maaike achter haar interesse voor data. Na een minor datavisualisatie en een afstudeeropdracht in dezelfde richting was de keuze voor Infotopics snel gemaakt. Sinds oktober 2017 werkt ze als data analytics consultant bij Infotopics.

Tableau Relationships: ‘Dag Blend, Hallo Relationship!’

Door |2021-07-05T12:53:55+02:0008 augustus 2019|Tableau blogs|

Tijdens de Tableau Conference Europe (juni 2019) werd een introductie gegeven van het nieuwe data model van Tableau. Een functionaliteit die ze op dit moment aan het ontwikkelen zijn. In deze blog laat Maaike zien waarom ze zo enthousiast is over deze toekomstige functionaliteit.

Reacties uitgeschakeld voor Tableau Relationships: ‘Dag Blend, Hallo Relationship!’

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant