Over Jur Pol

Gedurende zijn studies Bedrijfseconomie en Fiscaal Recht & Economie, ontstond zijn passie voor het werken met data. Eenmaal begonnen bij Infotopics als Young Data Professional groeide dit snel en werd het een soort van hobby. Nu is hij actief als consultant en helpt hij mensen en organisaties in het werken met data. Waar hij zijn energie uithaalt? ‘Met behulp van data het leven van mensen en organisaties ‘een stukje makkelijker te maken’’.

Data management vanuit je analytics platform

Door |2022-11-11T10:00:03+01:0025 maart 2021|Analytical Excellence|

Door de groeiende vraag naar data neemt de complexiteit toe, waarmee data management binnen het analytics platform een steeds belangrijkere rol gaat spelen. Organisaties en medewerkers willen grip hebben en houden op hun data, maar hoe? Lees in deze blog hoe Tableau data management verweven heeft binnen het analytics platform met het kenmerkende gebruiksgemak.

Reacties uitgeschakeld voor Data management vanuit je analytics platform

Met Tableau nog meer ‘in control’

Door |2021-10-09T16:42:50+02:0019 november 2020|Tableau blogs|

Hoe zorgt jouw organisatie ervoor dat het ‘in control’ is? Deze vraag speelt voor elke organisatie. Benieuwd hoe dit kan middels Tableau lees dan deze blog waarin het succesverhaal wordt gedeeld.

Reacties uitgeschakeld voor Met Tableau nog meer ‘in control’

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant