Jur Pol

Over Jur Pol

Gedurende zijn studies Bedrijfseconomie en Fiscaal Recht & Economie, ontstond zijn passie voor het werken met data. Eenmaal begonnen bij Infotopics als Young Data Professional groeide dit snel en werd het een soort van hobby. Nu is hij actief als consultant en helpt hij mensen en organisaties in het werken met data. Waar hij zijn energie uithaalt? ‘Met behulp van data het leven van mensen en organisaties ‘een stukje makkelijker te maken’’.

Tableau als platform

Door |2020-08-10T11:33:40+02:0010 augustus 2020|Blogs|

Data inzetten om als organisatie sneller in te kunnen spelen op trends en ontwikkelingen  in de markt. Wie wil dat nou niet? Tableau heeft dé oplossing.

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Go to Top