Over Chantal Geerdink-Krake

Chantal Geerdink is sinds 2019 als HR Business Partner bij Infotopics aan de slag. Hiervoor was zij verantwoordelijk voor de regievoering van HR oplossingen bij grote organisaties in Nederland. Zij wordt geïnspireerd door hoe je talenten van medewerkers het beste tot hun recht kan laten komen en verder kan ontwikkelen.

Vitaliteit op de werkvloer bij Infotopics

Door |2021-10-01T13:21:21+02:0001 oktober 2021|Blogs|

Afgelopen week was het de Vitaliteitsweek 2021 en hét moment om het onderwerp vitaliteit binnen Infotopics eens prominent op de agenda te zetten. Het creëren van bewustwording, inspiratie en motivatie zijn voor mij de belangrijkste pijlers voor dit programma geweest.

Reacties uitgeschakeld voor Vitaliteit op de werkvloer bij Infotopics

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant