Over Alain Odijk

"Samen met onze klanten als één team win-win situaties creëren waar iedereen energie van krijgt; dat vind ik het mooiste om te doen." Alain heeft een bedrijfskundige achtergrond en werkte eerder in sales en marketing functies op het snijvlak van innovatieve technologie en business. Bij Infotopics is Alain als sales manager direct verantwoordelijk voor het license services team dat onze klanten ondersteunt in software en services vraagstukken. Daarnaast is Alain als lid van het Infotopics MT verantwoordelijk voor de sales en marketing aanpak.

Moderne BI combineert inhoudelijke kennis met analytics

Door |2022-06-09T11:22:48+02:0004 augustus 2020|Analytical Excellence|

Het selecteren van de juiste technologie is cruciaal om succesvol analytics te implementeren binnen een organisatie. De cultuur, kennis, processen en aanpakken binnen jullie organisatie moeten gedragen worden door technologie die jullie verder helpt, die ontwikkeld is vanuit een toekomstbestendige visie en die extra waarde toevoegt. Lees hier meer over in mijn blog.

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer
Ga naar de bovenkant