10 Best Practices for Building Effective Dashboards 2017-11-14T12:54:10+00:00

Project Description

10 Best Practices for Building Effective Dashboards

Een goed ontworpen dashboard is het startpunt voor jouw analyses. Alle informatie verzameld in een dashboard zorgt ervoor dat jouw bedrijf sneller beslissingen kan maken op basis van feiten.

Lees deze whitepaper (Engels) en ontdek:

  • Doordachte planning stelt je in staat om bekend te raken met het publiek wat gebruik maakt van je dashboards, de juiste schermgrootte vast te stellen en te zorgen voor snelle laadtijden.
  • Een goed ontworpen dashboard zorgt voor een perfecte combinatie van richtinggeven, de juiste visuele weergave en kleurgebruik en het aanmoedigen van exploratie door interactie.
  • Verfijning van jouw dashboard legt de nadruk op tooltips, benadrukt het verhaal binnen jouw Tableau story en bereid je voor op het testen van de dashboards.

Project Details

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer