Infotopics: Partners in data

Nadat drie consultants zich afgelopen Alteryx Inspire Londen hebben weten te certificeren op het hoogste Alteryx niveau; Expert én Infotopics is uitgeroepen tot Benelux Partner of the Year 2018, is er opnieuw groot Alteryx nieuws. Infotopics is namelijk ook in 2019 officieel Alteryx Premier Partner! De hoogste partnershipsgraad binnen Alteryx.

Alteryx Partnership

Het Alteryx Partner Programma is gericht op het ontwikkelen van sterke allianties met partners die geïnteresseerd zijn in één van de hoogste groeisegmenten in de technologie-industrie – Data Science & Advanced Analytics Platforms. Alteryx biedt partners een gelaagde programmastructuur die zich bezighouden met het doorverkopen en/of verwijzen van Alteryx-activiteiten. De programmavoordelen worden groter naarmate partners hun omzetbetrokkenheid, platformkennis en technische expertise vergroten. Hoe hoger de partnerschapslaag, des te groter de gecombineerde inzet en samenwerkingsmiddelen om het momentum van het partnerschap te bereiken en te behouden.

Premier Partner

Het Premier-niveau is het hoogste prestatieniveau binnen het Alteryx-partnerprogramma. Partners op Premier-niveau tonen een aanzienlijke toewijding aan Alteryx en hebben een bewezen staat van dienst wat betreft het leveren van de hoogste waarde aan klanten. Premier Partners tonen ook uitgebreide expertise in het Alteryx-platform en bereiken consequent applicatie-ontwikkeling en/of omzetdoelen. Met deze titel staat Infotopics garant voor het leveren van de hoogste Alteryx kwaliteit!

Wist je dat Infotopics naast Premium Partner, als enige in Europa ook erkend trainingspartner Alteryx is? Met deze titels staat Infotopics garant voor het leveren van de hoogste Alteryx kwaliteit!

Wat betekent dit nu voor jou?

We helpen je graag snel op weg met Alteryx en onze officieel gecertificeerde Alteryx consultants kunnen niet wachten om van jou binnen no-time een datahero te maken. Hierbij wordt je niet alleen  ondersteunt bij het bouwen, maar helpen we je ook om zelf waarde uit je data te halen! Met onze markt- en productkennis ontwikkelen wij zelf solutions om het werken met Alteryx nog efficiënter en gebruiksvriendelijker te maken.

Wil jij zelf aan de slag met één van onze consultants om dieper in de mogelijkheden van Alteryx te duiken of wil jij de eerste stappen op jouw Alteryx avontuur zetten? schrijf je dan nu in voor één van onze Alteryx trainingen en workshops of volg een webinar.

Schrijf je nu in!