Infotopics: On top of the world!

Afgelopen Alteryx Inspire Londen hebben drie Infotopics consultants zich weten te certificeren op het hoogste Alteryx niveau; Expert! Hiermee zijn er maar liefst drie van de dertien Alteryx Experts in de wereld consultant bij Infotopics.

Wat is de Alteryx Expert certificering?

De Alteryx Designer Expert certificering is de derde en hoogste graad binnen de Alteryx Designer certificering. Het examen gaat dieper in op concepten die in de eerdere Core- en Advanced-examens worden getoetst én test de kandidaat op kennis van alle mogelijkheden binnen Alteryx Designer. Of dit nu predictive, in-database, macro, applications, web scraping of andere mogelijkheden zijn; het uitgebreide examen vraagt het uiterste van de beste Alteryx gebruikers.

3 van de 13

Hoe belangrijk is deze certificering? Diegene die slagen voor het Alteryx Epert examen worden gezien als de elite gebruikers van Alteryx Designer. Niet verwonderlijk dus dat er na de eerste examenronde in Anaheim begin 2018, maar één kandidaat slaagde voor deze certificering. In Londen waren er meer kandidaten succesvol en behaalden twaalf mensen de status van Alteryx Expert, waarvan drie Infotopicsconsultants! Dit brengt het totaal aantal Alteryx Experts wereldwijd op dertien. Hiermee is Infotopics één van de bedrijven met de meeste Expert-gekwalificeerde Alteryx consultants ter wereld.

Alteryx Partner

En er was meer succes voor Infotopics tijdens de Alteryx Inspire. Na eerder de titels West European partner of the year 2016, Benelux Partner of the Year 2017 en Preferred partner 2018 te hebben mogen ontvangen, mag Infotopics zich nu ook Alteryx Benelux Partner of the Year 2018 noemen!

Wat betekent dit nu voor jou?

We helpen je graag snel op weg met Alteryx en onze officieel gecertificeerde Alteryx consultants kunnen niet wachten om van jou binnen no-time een datahero te maken. Hierbij wordt je niet alleen  ondersteunt bij het bouwen, maar helpen we je ook om zelf waarde uit je data te halen! Met onze markt- en productkennis ontwikkelen wij zelf solutions om het werken met Alteryx nog efficiënter en gebruiksvriendelijker te maken.

Wil jij zelf aan de slag met één van onze consultants om dieper in de mogelijkheden van Alteryx te duiken of wil jij de eerste stappen op jouw Alteryx avontuur zetten? schrijf je dan nu in voor één van onze Alteryx trainingen en workshops of volg een webinar.

Schrijf je nu in!