Roland van Leeuwen

Over Roland van Leeuwen

Roland heeft forensisch onderzoek gestudeerd en werkte als moleculair analist en onderzoeker in het UMC Groningen. Hier ontdekte hij dat hij fan is van het verkrijgen van inzichten uit data. Sinds 1 februari 2017 is Roland werkzaam bij Infotopics als trainer en consultant. “Ik geniet ervan wanneer ik de klant kan ondersteunen in het onthullen van de verhalen die verscholen liggen in hun bedrijfsdata.”

Beoordelingen voorspellen van… bier!

Door |2020-03-25T14:11:25+01:0025 maart 2020|Blogs|

Nu alle kroegen dicht zijn en geen biersommelier mij ter plaatse zal adviseren wil ik zelf een data-gedreven besluit nemen welk speciaalbier ik ga bestellen. In deze blog neem ik je mee hoe ik in Alteryx een voorspellend model ontwikkel om bierscores te voorspellen, gaandeweg modellen selecteer en de nauwkeurigheid van de voorspellingen verhoog.

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer