Over Merlijn Buit

Merlijn Buit is een nieuwsgierige BI Consultant die altijd op zoek is naar grenzen van datavisualisatie. Tableau en Alteryx helpen hem hierbij. Met zijn controversiële dashboards heeft hij meerdere malen de voorpagina van Tableau Public gehaald. Dankzij zijn innovatieve denken en zijn zichtbare enthousiasme weet hij mensen altijd te inspireren en uit te dagen.

Tableau Extensions for dashboards

Door |2018-06-06T16:39:11+00:0001 juni 2018|Blogs, Tableau blogs|

Met Tableau Extensions en de Tableau Extension API creëer je twee richting interactie met web applicaties en/of je databronnen. Voeg nieuwe visualisatie types (zoals Sankey diagram en Radar chart) toe aan je dashboards en integreer web applicaties (bronsystemen, google analytics etc.) binnen je dashboards.

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer