Auf geht’s Deutschland! Of toch niet?

Auf geht's Deutschland! Of toch niet?

Winst vanavond tegen Bayern München betekent groepswinst voor Ajax in de Champions League. Een voor Nederlandse begrippen uitzonderlijke prestatie en bovenal een eventuele beloning van een voorlopig prachtig Europees jaar. Maar de Duitsers gaan het Ajax niet gemakkelijk maken.

It’s the final countdown

Scoren Duitse voetbalteams daadwerkelijk vaker in de laatste minuten dan voetbalteams uit andere voetbalcompetities? En hoe belangrijk waren deze goals in de laatste minuten eigenlijk? Aan de hand van een dataset met voetbaluitslagen uit 2014, 2015 en 2016 van de 5 grootste voetbalcompetities in Europa, zal Young Data Professional Jur Pol antwoord geven op deze vragen en toetst hij of deze oude ‘voetbalmythe’ nog klopt.

Bekijk zijn story hieronder:

Ontdekken wat er nog meer allemaal mogelijk is binnen Tableau?

Meld je dan nu aan voor een workshop of neem deel aan een webinar.

Meld je aan!
Door |2018-12-13T09:28:24+00:0012 december 2018|Blogs, Tableau blogs|0 Reacties

Over de Blogger:

Jimmy-Lois de Bruijn
Na zijn studie Media, Informatie en Communicatie heeft Jimmy-Lois meegewerkt aan verschillende televisieprogramma's. Hier ontdekte hij dat hij mensen graag informeert en enthousiasmeert. In zijn rol als marketingmedewerker en office manager bij Infotopics, kan hij deze vaardigheden zowel toepassen op zijn collega's als op de klant.

Geef een reactie

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer