Which chart or graph is right for you?

Tableau - Which chart or graph is right for you? lees de Whitepaper

De data staat klaar en de vragen zijn geformuleerd, maar met welke grafiek of visualisatie zal jij jouw antwoord geven?

Whitepaper Tableau - Data storytelling - Infotopics Tableau Gold Partner

Het omzetten van data in een goede visualisatie is de eerste stap bij het maken van een impact. Er moet hierbij een weloverwogen keuze voor een dashboardontwerp gemaakt worden, zodat nieuwe bedrijfsinzichten en data-gedreven antwoorden op businessvragen het beste tot hun recht kunnen komen.

Lees dit whitepaper en ontdek:

  • Welke visualisatie de juiste antwoorden biedt op jouw vragen.
  • Waarom jij gerelateerde visualisaties zou moeten combineren.
  • Hoe filters een context bieden aan het antwoord op jouw businessvraag.
  • Tips bij het maken van betekenisvolle visuele analyses.
Download whitepaper
2018-05-08T11:00:33+00:00

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer