Visualizing Survey Data

Visualizing Survey Data with Tableau - Tips and Tricks

Er bestaat een groot aanbod aan enquêteringsoftware, waarmee jouw bedrijf complexe enquêtes kan afnemen en data kan verzamelen. Deze software heeft echter vaak tekortkomingen op het gebied van data analyse en visualisatie. De beste verhalen achter jouw enquête data blijven daarom regelmatig verborgen in ingewikkelde en prijzige rapportages.

10 Best Practices for Building Effective Dashboards - Infotopics Tableau Gold Partner

Dit whitepaper (Engels) bekijkt de voordelen van visualisatiesoftware bij het analyseren van enquête data. Hierin wordt uitgelegd op welke wijze deze software ingezet kan worden om belangrijke inzichten uit de data te destilleren, visualiseren en delen.

Lees dit whitepaper en ontdek:

  • Snelle methoden om jouw enquête data te verkennen en inzichten te ontdekken.
  • Voorbeelden van visueel-analytische toepassingen zoals Sentiment Analysis of Net Promoter Score Analysis.
  • De kracht van interactieve visualisaties in het enthousiasmeren van jouw publiek.
  • De ondersteuning die Tableau biedt bij het formatteren van jouw enquêtering data.
Download whitepaper
2018-05-08T10:40:43+00:00

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer