Tableau’s Vision on Big Data

Tableau’s Vision on Big Data

Big Data wordt gekenmerkt door een ongekende schaalgrootte, aangroeisnelheid en datavariëteit. Het biedt een grote mogelijkheid voor bedrijven met snel ontwikkelende databehoeften, maar verandert echter ook de manier waarop data wordt geproduceerd, geanalyseerd en geconsumeerd. Daarbij zet Big Data al snel relationele database management systemen onder druk.

Whitepaper Tableau - Data storytelling - Infotopics Tableau Gold Partner

Dit whitepaper (Engels) gaat daarom dieper in op de algehele Big Data-strategie van Tableau. Hierin wijdt het uit op de ondersteuning voor Big Data technologieën via (onder andere) een connector in Tableau naar databases zoals Hadoop, Spark en NoSQL.

Lees dit whitepaper en ontdek:

  • De kernpunten binnen de Big Data-strategie van Tableau.
  • Tableau’s oplossingen voor Big Data met betrekking tot toegang en veiligheid.
  • De unieke mogelijkheden in Tableau met Hadoop Hive.
  • Best practices voor snelle en interactieve Big Data-visualisaties.
Download whitepaper
2018-05-08T11:43:43+00:00

Support en ondersteuning

Klanten van Infotopics kunnen rekenen op gedegen support / ondersteuning bij hun dagelijkse werk. Mocht er iets mis gaan en kom je er niet uit dan kunnen we je helpen via onze servicedesk (servicedesk@infotopics.nl). Soms is het ook prettig dat er iemand live met je mee kijkt, dat kunnen we ook voor onze klanten doen, en daarvoor gebruiken we teamviewer. Klik op onderstaande knop om Teamviewer gratis te downloaden.

Download Teamviewer